Volwassenen

Wanneer lichaam en geest in balans zijn, voelen we ons fit, vitaal en zitten we goed in ons vel. Door allerlei oorzaken kan deze balans verstoord raken, waardoor er klachten kunnen ontstaan (lichamelijk, emotioneel, mentaal of spiritueel).

Wanneer je tijdig rust neemt, herstelt het lichaam zichzelf. Soms lukt het niet om naar de signalen van je lichaam te luisteren, waardoor klachten aanhouden of verergeren. Het kan zelfs zijn dat er nieuwe klachten ontstaan (bv. hoofdpijn, buikpijn, stemmingswisselingen, stress en slapeloosheid). Coaching in combinatie met energetisch lichaamswerk kan ervoor zorgen dat je lichaam en geest weer in balans komen, waardoor de klachten verminderen of zelfs verdwijnen.

Coaching
Als coach ga ik samen met jou opzoek naar de oorzaken van deze disbalans. Ik probeer jou ervan bewust te laten worden wat de oorzaken zijn en hoe hiermee om te gaan.

Energetisch lichaamswerk
De mens bestaat onder andere uit een fysiek-, emotioneel-, mentaal- en energetisch lichaam. Wanneer dit energetisch lichaam uit balans raakt, kunnen er allerlei klachten ontstaan. Het doel van energetisch lichaamswerk is om deze energiestromen weer in balans te krijgen, zodat de klachten afnemen of verdwijnen.