Energetisch lichaamswerk

Mijn ervaring is dat coachingsgesprekken in combinatie met een energetische behandeling een versterkende werking heeft en waanzinnige resultaten geeft.
Je kunt je beter gaan voelen, rust en ontspanning ervaren en beter slapen.

Tijdens de behandeling werk ik op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Het doel van energetische behandeling is de balans in de energiebanen te herstellen, waardoor het zelfgenezend vermogen weer geactiveerd wordt.

Wat kun je verwachten?
Tijdens een behandeling, lig je gekleed op een behandeltafel. Ik ga met mijn handen jou energieveld langs en voel welke chakra’s energie te veel hebben of energie te kort hebben. Ik fungeer als doorgeef kanaal van de universele levensenergie, deze energie zorgt ervoor dat blokkades in de chakra’s vrij komen en de energie weer optimaal en vrij kan stromen door je lichaam. Je kunt dit tijdens de behandeling ervaren met tintelingen, warmte en kou in je lichaam.

Tevens maak ik contact met jou op zielsniveau en kunnen er tijdens het behandelen beelden of teksten doorkomen, welke te maken kunnen hebben met thema’s die op dit moment spelen. Soms zal ik deze delen en soms niet, dan werk ik samen met je op zielsniveau en kijk wat er ontstaat of mag transformeren.

Behandelingen worden als zeer ontspannend ervaren, wel is het lichaam hard aan het werk om de nieuwe balans weer te herstellen. Emoties, spanningen en afvalstoffen kunnen loskomen, vermoeidheid en hoofdpijn kunnen een reactie zijn van het lichaam. Rust en voldoende water drinken na de behandeling helpen hierbij om te herstellen.

Het kan fijn zijn als je na de behandeling niet te veel hebt gepland en het lichaam de tijd en rust kunt geven.

Energetisch lichaamswerk kan jou helpen om het roer in jouw leven weer vast te pakken.