Leybra

 

fotoleybra2

een naam welke zelf gemaakt is door de namen Leyda en Bram samen te voegen. Woorden die bij mij passen zijn, krachtig, warm, (eigen)wijs, liefdevol, zorgzaam, enthousiast, nieuwsgierig, vrijheid, energiek, levenslust, vreugde, speels en ondeugend.

Ik ben geboren in Boskoop (1980). Samen met mijn ex-man heb ik twee prachtige jongens. Ik sta graag vol in het leven en omarm hierbij alle hoogte- en dieptepunten, zonder dalen kunnen we geen pieken ervaren. Het leven is voor mij ervaren, naar jezelf durven kijken, leren en groeien.

Ik kan intens genieten als ik de zon zie opkomen en de natuur zie ontwaken tijdens een vroege ochtend wandeling, maar ook lekker lang in bed blijven liggen en vervolgens heerlijk lummelen in huis vind ik heerlijk.

Ik hou erg van koken en van gezond en lekker eten, knuffelen en spelletjes spelen met mijn kinderen, lezen, films kijken, in mijn tuin rommelen, wandelen, fietsen, hardlopen, yoga en naar de sauna gaan.

Fijne gesprekken voeren, samenzijn en knuffelen met mensen die mij lief zijn maken mij een blij en dankbaar mens.

 
Waarom doe ik wat ik doe
Als kind maakte ik al kennis met Reiki, als we pijn hadden legde mijn moeder haar handen op de pijnlijke plek. Wanneer we onrustig waren leerde zij ons de handen op je buik te leggen en rustig te ademen. Dit was mijn eerste kennismaking met energie.

Ik voel nu aan alles dat ik geboren ben om dit werk te doen, maar het duurde even voordat ik zover was.

Zoals ik hierboven al schreef zie ik het leven als een leerproces. De hobbels en obstakels die ik tot nu toe heb mogen ervaren, therapeuten, opleidingen en workshops hebben bijgedragen aan het krijgen van inzichten in patronen en situaties. Ze hebben mij geleerd bewuster naar het leven te kijken en mijn zelfliefde, zelfinzicht, vertrouwen en bewustzijn doen ontwikkelen.

Ik leer en ontwikkel nog steeds, dat proces gaat door. We zijn nooit uitgeleerd.

Mijn missie in mijn leven heb ik mogen ontdekken, vanuit liefde wil ik jou graag helpen op jouw levenspad en jou ondersteunen in jouw proces in bewustwording, inzicht en groei.

Door samen te kijken waar je vastloopt en je bewust te maken van patronen en keuzemogelijkheden. Je helpen ontdekken wat een invloed gedachten hebben, je innerlijke kracht terug te vinden en dat je het roer in jouw leven weer vast kunt pakken.

Blokkades in je lichaam vrij te laten komen, zodat je energie weer vrij kan stromen. Je weer volledig in je kracht voelt staan, jezelf mag ontmoeten en de volgende stappen in jou leven kunt zetten, zodat je vanuit VRIJHEID en PLEZIER kunnen LEVEN

Ik loop graag met je mee op jouw levenspad.

Liefs Leybra