Leybra

 
Wie ben ik

fotoleybra2

Mijn naam Leybra, een naam welke zelf gemaakt is door de namen Leyda en Bram samen te voegen. Ik ben geboren in Boskoop (1980). Samen met mijn ex-man heb ik twee prachtige jongens. Ik zie het leven als een leerproces. Onze weg is al uitgestippeld, maar hoe hangt af van de keuzes die we maken. Een weg met hobbels en obstakels en kruispunten waar we een keus kunnen maken welke kant we opgaan.

Waar ik intens van kan genieten is de zon zien opkomen en de natuur zien ontwaken tijdens een vroege ochtend wandeling, maar ook lekker lang in bed blijven liggen en vervolgens heerlijk lummelen in huis vind ik heerlijk. Ik hou erg van koken en van gezond en lekker eten, knuffelen en spelletjes spelen met mijn kinderen, tuinieren, hardlopen, yoga en naar de sauna gaan. Fijne gesprekken voeren en samenzijn met mensen die mij lief zijn maken mij een blij en dankbaar mens.

 
Waarom doe ik wat ik doe
Als kind maakte ik al kennis met Reiki, als we pijn hadden legde mijn moeder haar handen op de pijnlijke plek. Wanneer we onrustig waren leerde zij ons de handen op je buik te leggen en rustig te ademen. Dit was mijn eerste kennismaking met energie.

Ik voel nu aan alles dat ik geboren ben om dit werk te doen, maar het duurde even voordat ik zover was. Zoals ik hierboven al schreef zie ik het leven als een leerproces. Ik ben de nodige hobbels en obstakels tegen gekomen. Het bezoeken van de nodige therapeuten en workshops hebben bijgedragen aan het krijgen van inzichten in patronen en situaties. Ze hebben mij geleerd bewuster naar het leven kijken en hierbij heb ik gedurende mijn weg mijn zelfliefde, zelfinzicht, vertrouwen en bewustzijn mogen ontwikkelen. Ik leer nog steeds en voel mij elke dag een liefdevoller, vrijer en dankbaarder mens worden. We zijn nooit uitgeleerd.

Ik heb mijn doel en passie in mijn leven mogen ontdekken, vanuit liefde wil ik jou graag ondersteunen, door samen te kijken waar je vast loopt en je bewust te maken van patronen en keuzemogelijkheden. Ik wil je helpen ontdekken wat een invloed gedachten hebben, je innerlijke kracht terug te vinden en het roer in jouw leven weer vast te pakken. Ik loop graag met je mee op jouw levenspad.

vanuit LIEFDE mensen ondersteunen in hun BEWUSTWORDING, zodat zij vanuit VRIJHEID en PLEZIER kunnen LEVEN