Tijdens een retraite, beurs of opendag

Organiseer jij een retraite, een beurs, een open dag of een dag waarbij bewustwording centraal staat. Een energetische behandeling kan hierbij een zeer mooie aanvulling zijn.

De behandeling werkt op het energetisch lichaam, op de energiebanen en chakra’s. Deelnemers, klanten of bezoekers kunnen ervaren wat een ontspanning deze behandeling geeft en wanneer ze tijdens een retraite door hun innerlijke proces gaan zal de energetische behandeling hierbij zeer krachtig en ondersteunend zijn en helpen om eventuele blokkades vrij te laten komen. Wat een meerwaarde kan zijn tijdens deze dag(en).

Het help ze om in contact te komen met hun lichaam, hun innerlijke kracht te voelen, lichaam, geest te ontspannen en bewustwording en innerlijke groei te ontwikkelen.

Organiseer jij een retraite, een beurs of een dag waarbij bewustwording centraal staat en lijkt een energetische behandeling je een mooie aanvulling op jouw programma of wil je meer en kan ik je misschien helpen tijdens deze dag(en) bij coaching of begeleiding van de groep of misschien heb je zelf ideeën om op een andere manier te kunnen samenwerken.

Voel jij enthousiasme en drive om mensen te helpen op hun levenspad en heb je als missie mensen te ondersteunen in hun proces in bewustwording, inzicht en groei?

Uiteraard is het van groot belang dat er een klik is, resoneert mijn verhaal en mijn site met jou? Laten we dan met elkaar in contact komen en stuur een mailtje naar info@praktijk-upendi.nl om te onderzoeken, van gedachten en ideeën te wisselen en kennis te maken.

Liefdevolle hartegroet Leybra