Werkwijze en tarieven

Werkwijze

Een schrijven ter nagedachtenis, hoe gaat dit in zijn werk?

Allereerst gecondoleerd met het verlies van een dierbaar persoon. Na het overlijden van een dierbare komt er veel op je af.
Een uitvaartverzorger (begrafenisondernemer) kan je helpen en begeleiden bij het uithanden nemen van alles dat geregeld moet worden. Onder andere voor het afscheid tijdens de begrafenis of de crematie.

Een schrijven ter nagedachtenis, een In Memoriam kan hier een onderdeel van zijn.
Met elkaar halen jullie herinneringen op.
Hoe iemand was, eigenschappen die kenmerkend waren. Wat hij of zij vaak tegen mensen zei of hoe deze persoon klaarstond voor andere.
Herinneringen aan mooie en soms verdrietige momenten, ingrijpende gebeurtenissen.

Soms kun je het lastig vinden hoe je dit kunt schrijven, niet goed weten hoe samen te vatten. Een mooie herinnering, levensverhaal op papier te zetten. Ik kan je helpen bij het schrijven hiervan, een schrijven ter nagedachtenis en wanneer gewenst bij het voorlezen hiervan tijdens het afscheid.

Ik ontvang hiervoor graag een stukje tekst met zinnen en/of steekwoorden van herinneringen, anekdotes en of kenmerkende eigenschappen van jullie dierbare. Een voorbeeld van een aangeleverd stukje tekst en een schrijven ter nagedachtenis kun je hier lezen.

Als je vragen hebt of een aanvraag wilt doen kun je een mail sturen naar info@praktijk-upendi.nl.

Vermeld ook je telefoonnummer in je mail. Heb je liever persoonlijk contact om je tekst toe te lichten, te vertellen of vragen te stellen. Dan zal ik je hiervoor of wanneer ik nog vragen heb terugbellen.

Tarieven
Schrijven ter nagedachtenis

    111,00 euro

Voorlezen van het schrijven ter nagedachtenis tijdens het afscheid.

    77,00 euro excl. reiskosten (0.25 per km)

Bij een reistijd langer is dan een half uur

    11,00 euro extra per half uur.