Ervaringen van cliënten

Coachingstraject
Op een dieptepunt in mijn leven was Leijbra er. Ik voelde me meteen veilig bij haar en heb mijn hele verhaal durven doen, Leijbra gaf me alle tijd en luisterde.

Ze weet de kern te raken en op het diepste niveau over te gaan tot herstel. Ik heb kennis gemaakt met mijn innerlijk kind op een manier die ik niet voor mogelijk hield en deze ervaring neem ik mee op de rest van mijn pad. Dit heb ik aan haar te danken.

Stella

Coachingstraject
Ik gunde mezelf een traject bij Leijbra. Ik merkte dat ik op een blokkade vastliep in mijn hoofd en daardoor ook lichamelijke klachten zoals stijve nek en kaken en last van mijn maag bleek te hebben. Huisarts wilde al de vreselijkste maagonderzoeken doen. Leijbra heeft mij geholpen om van die blokkade af te komen, die er al van kindtijd zat. Wat een opgelucht gevoel en wat gaf dat weer heerlijke ruimte in mijn hoofd. Tegelijkertijd zijn de lichamelijke klachten verdwenen. Ik ben zelfverzekerd. Zit lekker in mijn vel en straal dit uit naar mijn omgeving, waardoor ik mijn omgeving een fijne energie geef en dat dat heeft weer een fijne weerslag op mij. Mooi cirkeltje. Dank voor het samen bewandelen van dit traject, Leijbra

Monique

Coachingstraject
Nu twee jaar later kijk ik weer eens terug op een bijzonder jaar uit mijn leven. Het jaar dat ik op zoek was naar huis, terug naar wie ik ben. Ik was al goed op weg en de juiste richting aan het gaan. En toen kwam het moment dat ik me realiseerde dat de weg naar huis uiteindelijk op een blokkade zou uitkomen. Een afgeschermd gebied, oud zeer dat ervoor zorgde dat ik niet in vrijheid kon bewegen. Mezelf niet helemaal kon zijn. Ja, ik wist waarom die beschermlaag er ooit was gekomen, maar hoe breek je die af? Breek je die af óf geef je deze een andere plek of rol. Wouw.. wat ben ik blij met de energie, woorden en inzichten die Leijbra heeft gegeven. Ik ben thuis.

Martin

Coachingstraject

Een tijdlang zat ik niet lekker in mijn vel, verdrietig, veel onrust in mijn lijf, heel slecht slapen, hyperventielatie, enz.

Na een aantal dingen geprobeerd te hebben, wat niet hielp, ben ik bij Leijbra terecht gekomen. Ik was best wel sceptisch, omdat niets geholpen had, behalve de ademhalingstherapie voor een heel groot deel.

Dus ging ik de eerste keer met een dubbel gevoel naar binnen bij Leijbra. Leijbra is een hele lieve, rustige vrouw, waar je je echt op je gemak bij voelt!!

Haar behandelingen, gesprekken en het anders leren denken hebben mij boven verwachting echt goed geholpen.

Ik voel mij veel rustiger van binnen, het slapen gaat beter, het onbehagelijke gevoel is weg.

Soms komt het wel terug, maar kan ik er mee om gaan, omdat ik anders heb leren denken.

Ik ben er zo blij mee!! Ga nu 1x om de zoveel tijd voor een onderhoudsbehandeling.

Behandelingen bij Leybra zijn echt de moeite waard!!

Marjan

Reiki
Een last van je schouders…..

Door een drukke baan en ook nog eens zorg in je gezin, verzamel ik ongemerkt een hoop spanning in mijn lijf.

Tijd voor mezelf inplannen, massage nemen, van alles heb ik voor mezelf ingezet. Dit helpt zeker allemaal, maar niet diepgaand genoeg en uiteindelijk bleef ik die spanning voelen.

Soms werd ik zelfs s morgens wakker met mijn schouders helemaal verkrampt.
Toen ontmoette ik Leijbra en ik las haar website. Ik onderging een Reiki behandeling bij haar. Wat me overkwam is moeilijk onder woorden te brengen maar om met het slot te beginnen, er viel een last van mijn schouders. Ik ervaar de behandeling als intens maar heel positief.

Het zorgt ervoor dat mijn eigen kracht weer aan gaat en mijn energie gaat stromen. Er komen soms intense emoties naar boven maar daar kan ik wel iets mee.

Ik ben er blij mee, de behandeling geeft mij kracht en energie, en het is voor mij een heel goed middel om bij mijn gevoel te kunnen blijven.

Annemiek

Reiki behandeling
Ik heb vandaag voor het eerst een behandeling gehad bij Leijbra. Ik wist niet wat me te wachten stond. Ik heb mezelf er gewoon aan overgegeven.

Ik kwam vermoeid binnen en na de behandeling voelde ik me een stuk lichter en de vermoeidheid was een stuk minder. Het was heel apart om dichtbij in contact te komen met jezelf en door mijn blokkades heen te kunnen komen.

Ik raad het iedereen aan om het zelf te ervaren. Het is veel meer dan ik in woorden kan zeggen. Leijbra bedankt.

Eric

Reiki behandeling
“Al van jongs af aan heb ik last van migraineaanvallen, waarvoor ik al van alles heb geprobeerd. Toen ik dit aan Leijbra vertelde, stelde ze voor om eens een Reiki behandeling te proberen, want dit zou de klachten aanzienlijk kunnen verminderen. In eerste instantie wist ik niet precies wat Reiki inhield.

Het klonk een beetje zweverig. Ik had dan ook geen idee wat ik kon verwachten. Maar ik vond dat ik hierover pas kon oordelen als ik het zelf zou ervaren. En zo geschiedde.

Je gaat rustig op de behandeltafel liggen en meer hoef je niet te doen. Relaxed dus! Eerst vertelt Leijbra hoe ze te werk gaat, en daarna begint ze pas met behandelen. Dit doet ze door haar handen op bepaalde plekken van het lichaam te leggen of er net boven te houden.

Ze begint bij het hoofd en werkt zo naar beneden toe. Ik voelde al snel een soort tintelingen/prikkelingen in vooral mijn armen en benen. Verder werd ik erg rustig van de behandeling. Het doet dus écht wat, dat voel je.

Na de behandeling was ik moe en de dag erna kreeg ik juist een beetje hoofdpijn, maar na een paar dagen voel je je een stuk beter.

Maar om te kijken of het echt effect zou hebben op mijn migraine, heb ik meerdere behandelingen gedurende een langere periode moeten ondergaan.

Reiki behandeling op afstand
“Behandeling op afstand? Hoe doe je dat dan? Ja, dat is precies wat ik aan Leijbra vroeg. Ze vertelde mij erover, en dat de behandeling op afstand zelfs erg goed werkt om je van diverse klachten af te helpen. Ook voor hoofdpijnen en migraine, waar ik zelf dus last van heb.

Hoe gaat het te werk? Je hoeft alleen lekker op bed of op de bank te gaan liggen. Leijbra belt je eerst op om de behandeling door te nemen. Na het gesprek begint ze binnen tien minuten de behandeling.

Het voelt in eerste instantie heel raar. Mijn hele lichaam begon te tintelen, ik kreeg warme handen en ik werd een beetje draaierig. Alsof ik in een attractie zat of op een luchtbedje aan het dobberen was.

Het was geen vervelend gevoel, maar wel iets waar je je even aan over moet geven. Verder was ik erg rustig, ik had zo in slaap kunnen vallen haha.

De behandeling duurt ongeveer een half uurtje. Wanneer Leijbra klaar is, belt ze je weer op om de behandeling na te bespreken. Dan vraagt ze hoe je de behandeling hebt ervaren en vertelt ze wat zij heeft ervaren.

Al met al voel je je na de behandeling erg ontspannen. Maar om op langere termijn verbetering te voelen, heb je meerdere behandelingen nodig. Bij mij heeft het echt geholpen!

Een Reiki op afstand kost je geen energie, maar je krijgt juist ‘letterlijk’ energie. Gemakkelijk thuis heel even ontspannen en tegelijkertijd geholpen worden om van diverse klachten af te komen: beter kan eigenlijk niet. Verder is Leijbra een lieve vrouw die alle tijd voor je neemt. Als je vragen hebt, legt ze dit uit en ze stelt je vooral op je gemak. Dank je wel hiervoor!”

Cindy

Coachingstraject
Ik ben via een vriend bij Leijbra terecht gekomen en het eerste wat me opviel toen we elkaar ontmoet hebben, was de enorme rust en het vertrouwen wat ze uitstraalt. Ik voelde me zo op m’n gemak dat waar ik mee zat, er gelijk uit kwam met tranen en al.

De sessies die ik tot nu heb mogen ontvangen, waren iedere keer weer anders maar heel leerzaam. Ik voel me zo veel fijner in m’n vel. Dank je wel lieve Leijbra🙏

Debby