Praktijk Upendi

PRAKTIJK UPENDI

Ben ik gestart in 2016, met het geven van Reiki sessies. De naam Upendi kwam ‘bij toeval’ langs toen ik de Lion King II aan het kijken was. In het liedje ‘In Upendi’.
JA “PRAKTIJK UPENDI” dat wordt de naam van mijn praktijk, Upendi het land van de “LIEFDE”

Reiki is een zachte, liefdevolle energie om mee te werken en vanuit liefde ondersteuning en coach ik mensen in hun bewustwordingsproces en persoonlijke ontwikkeling.

Weer in contact komen met je ware essentie. Liefde en Licht, energie waar wij allemaal uit bestaan. Universele Levensenergie die door ons heen stroomt. Via onze voeten en onze kruin bij ons binnenkomt. Een komen en gaan, een stroming die als vanzelf kan gaan.

Liefde en licht, de pure, zachte en blije energie die een baby ons kan laten zien en voelen. Die ons kan ontroeren en (aan)raken. Het doet ons herinneren aan waar we vandaan komen. Wat wij allemaal ZIJN.

Door ervaringen in je leven (jeugd), in je opvoeding, school, door jezelf en mensen om je heen. Zijn er gedachten en overtuigingen ontstaan. Die ervoor hebben gezorgd dat je jezelf (je hart, je verbinding met boven en beneden) bent gaan sluiten, gaan aanpassen en veranderen.

Door jezelf opnieuw te ontdekken en leren kennen. Wat zijn je gedachten en overtuigingen? Wat maakt je blij. Waar ga je van AAN. Waar gaat je energie van stromen, je hart volgen.

Weten dat we worden begeleid en ondersteund door de ongeziene wereld. Je ervoor openen kan jou weer op je juiste pad brengen. Dromen, Durven en Doen. Ik vertel je graag hoe je dit kunt doen.

Wil jij weer Leven in plaats van overleven. Meer rust en ontspanning ervaren. Je blij en gelukkig voelen. JA zeggen tegen het leven, jezelf bestaansrecht geven, door te gaan luisteren naar je innerlijke stem, te luisteren naar je hogere zelf. Leren luisteren naar je liefdevolle hart. Deze openen voor jezelf en anderen. Jezelf omarmen, luisteren naar je innerlijk kind met alle emoties en gedachten in jou.

Is het NU ÉCHT tijd voor JEZELF?

Ik (onder)steun je graag, kijk en loop graag met je mee, tijdens de reis van jouw leven. De reis terug naar je ware zelf, die je nu al bent. Alles zit in jou, geloof en vertrouw.

JE HOEFT NERGENS HEEN.
JE BENT ER AL.
Voel je welkom!

Liefs Leijbra