Mijn kwaliteiten

Heldervoelend, helderziend en helderhorend. Contact met de ongeziene wereld.

Ik voel mij dankbaar dat ik met deze gaven mag leven, ermee mag werken binnen mijn praktijk, zodat ik jou kan helpen.

Door mijn gave ben ik een andere coach dan andere coaches en kan ik meer bereiken, omdat ik net iets meer kan zien, voelen en horen. Direct tot de kern kan komen wat maakt dat je vastloopt. Ik kan met je meekijken en voelen in je familiesysteem. Zien hoe jij iets hebt ervaren of beleefd in je jongere jaren? Of zijn er delen die je met je meedraagt. Die je als kind hebt overgenomen. Sta je op de juiste plaats in het systeem. Het kunnen delen zijn die jou nu stagneren in je leven. Je kunt een last met je meedragen, boosheid, verdriet, zwaarte of vermoeidheid voelen die je niet weet te verklaren. Of misschien voel je je tegengehouden. Lukt het je niet om iets neer te zetten of iets voor elkaar te krijgen, iets te veranderen in je gedrag. Voorgaande levens hebben hier invloed op. Er kunnen zielsdelen vastzitten in een vorig leven, welke maken dat je nu doet wat je doet en nog niet kunt veranderen. Ik kan helpen om je zielsdelen terug te halen.

Ik voel mij dankbaar mijn gave te kunnen en mogen gebruiken in mijn praktijk, zodat ik jou kan helpen. Wanneer je vastloopt en het niet meer weet. Geen overzicht meer hebt. Het is keer op keer weer bijzonder hoe beelden, woorden en gevoelens bij mij binnenkomen helderheid en inzichten geven. Patronen kan doorbreken, gevoelens kan veranderen, jou kan helpen om te veranderen.

Dankbaar, ja dankbaar elke keer weer. Dat ik de ontvanger en de boodschapper mag zijn. Een “doorgeefkanaal”. Een instrument op deze aarde en jou als schrijver, healer en coach verder kan en mag helpen en begeleiden. Ik help je graag om je pad te verlichten, zodat je weer zicht kunt krijgen en verder kunt lopen op je levenspad. Ik loop met je mee zolang jij dat wilt. Ik ben er voor je.

Liefs Leijbra