Mijn gave

Heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderweten. Ze mochten zich in de loop der jaren verder ontwikkelen tijdens het werken in mijn praktijk. Het lezen en volgen van de energie, het zien en voelen van patronen en wat blokkeert. Energie die zich vertaald in beelden, woorden, gevoel en weten. Het contact met de ongeziene wereld.

Ik voel mij dankbaar dat ik met deze gaven mag leven en ik vanaf 2014 ermee heb mogen leren werken. Mijn gave is zo ontwikkeld, dat ik op afstand ben gaan werken, omdat de helende energie krachtiger is, mijn gevoel, beelden, en inzichten scherper en helderder zijn.

Dat maakt mij een andere coach dan andere coaches, omdat meer kan zien, voelen en horen. Direct tot de kern kan komen wat maakt dat je vastloopt. Ik kan met je meekijken en voelen in je familiesysteem. Zien hoe jij iets hebt ervaren of beleefd in je jongere jaren? Of zijn er delen die je met je meedraagt. Die zijn overgedragen in je kindertijd.

Sta je op de juiste plaats in het familiesysteem. Het kunnen oorzaken zijn die jou nu stagneren in je leven, emotionele, mentale en fysieke problemen geven. Je kunt een last met je meedragen, emoties en gevoelens ervaren die je niet weet te verklaren. Of misschien voel je je tegengehouden. Lukt het je niet om iets neer te zetten, iets voor elkaar te krijgen of iets te veranderen in je gedrag.

Ervaringen uit het verleden, uit je kindertijd en voorgaande levens hebben hier invloed op. Er kunnen kindsdelen en zielsdelen vastzitten, welke maken dat je nu doet wat je doet en nog niet kunt veranderen. Een healing kan hierin helpen dit te veranderen, ziels- en kindsdelen terughalen.

Ik voel mij dankbaar mijn gave te kunnen en mogen gebruiken. Jou kan begeleiden en ondersteunen wanneer je vastloopt en het niet meer weet. Geen overzicht meer hebt.

Het is keer op keer weer bijzonder hoe beelden, woorden en gevoelens bij mij binnenkomen, ze helderheid en inzichten geven. Patronen kunnen worden doorbroken, emoties en gevoelens veranderen en jou doen veranderen.

Dankbaar, ja dankbaar elke keer weer. Dat ik de ontvanger en de boodschapper mag zijn. Een “doorgeefkanaal”. Vertaler van de ziel. Een instrument op deze aarde en jou als schrijver, healer en coach verder kan en mag begeleiden en ondersteunen. Jouw pad mag verlichten, zodat je weer zicht kunt krijgen en verder kunt lopen op je levenspad. Ik loop met je mee zolang jij dat wilt en nodig voelt.

Liefs Leijbra