Mijn kwaliteiten

Heldervoelend, helderziend en helderhorend. Contact met de ongeziene wereld.
Ik ben ermee geboren, maar heb deze delen lang weggedrukt. Wilde er niets van weten, ik was er bang voor, bang dat ik ‘gek’ was.

Ik mocht er opnieuw mee om leren gaan. Ontdekken hoe het bij mij werkt. Ontdekken wat en hoe ik kan voelen, zien en horen. Mijn gave ontwikkelen en naar buiten brengen. Durven gaan staan voor wie ik ben. Het geloof en vertrouwen in mezelf mocht groeien. Ik leer en ontwikkel hierin nog elke dag.

Ik voel mij dankbaar dat ik met deze gave mag leven, ermee mag werken binnen mijn praktijk. Contact kan en mag maken met de ongeziene wereld en jou ermee mag helpen. Door contact te maken met jouw ziel. Jouw ziel die precies weet wat te doen.

Jouw ziel, je hogere zelf die je zelf ook kunt horen wanneer je het even niet weet. Alle antwoorden liggen in jezelf. Door die stille magische plek op te zoeken in je liefdevolle hart. Waar je je vragen kunt stellen aan je hogere zelf en je innerlijke stem kunt horen.

Wanneer je hart (nog) gesloten is. Je bij jezelf vandaan bent geraakt kan het soms stil blijven. Ben je de verbinding met jezelf even kwijtgeraakt. Ik kan je helpen, met je meekijken, contact maken met je ziel. Samen voelen, zien en horen wat je nodig hebt op dat moment.

Met je meekijken en voelen in je familiesysteem. Je innerlijke kind, je kleine lieve jij. Hoe heb jij iets ervaren of beleefd in je jongere jaren? Of zijn er delen die je met je meedraagt. Die je als kind hebt overgenomen. Sta je op de juiste plaats in het systeem. Het kunnen delen zijn die jou nu stagneren in je leven. Je kunt een last met je meedragen, boosheid, verdriet, zwaarte of vermoeidheid voelen die je niet weet te verklaren. Of misschien voel je je tegengehouden, lukt het je niet om iets neer te zetten of iets voor elkaar te krijgen.

Ik voel mij dankbaar mijn gave te kunnen en mogen gebruiken. Het doet iets met mij, brengt mij in een andere sfeer. Het voelt magisch, in een andere wereld. Verbonden met boven, daar waar gevoelens, beelden en woorden vandaan komen. Dankbaar, ja dankbaar elke keer weer. Dat ik de ontvanger en de boodschapper mag zijn. Een “doorgeefkanaal”. Een instrument op deze aarde.

Als coach, healer en schrijver jou mag helpen en ondersteunen daar waar je voelt hulp en steun nodig te hebben. Ik maakt graag tijd voor jou om mij te openen voor jouw ziel en om mijn gave voor jou in te zetten.

Vanuit mijn liefdevolle hart!
Liefs Leijbra