Mijn missie….

Mijn doel in mijn leven, dat waarvoor ik hier op aarde ben.
Doel in de zin van voldoening, zingeving en vormgeven van mijn levenspad.
Dat wat ik hier kom doen, dat waarvoor ik hier dienstbaar mag zijn.

Dienstbaar voor mensen om mij heen, dat ik een bijdrage mag brengen voor de ‘nieuwe’ wereld. Een wereld waarin LIEFDE is.

Ik heb mijn missie eerst gezien als een doel op zich. Dit maakte dat ik er zelf aan onderdoor ging. Ik niet meer in mijn eigen kracht stond.

Nu zie ik het niet meer als doel op zich, iets dat ik ‘moet’ bereiken.
Voor mij voelt het nu als een pad, een weg dat zich mag ontwikkelen. Iets dat als vanzelf ontstaat, wanneer ik doe wat ik leuk vind, doe wat mij blij maakt, mijn talenten gebruik en dat doe wat voldoening geeft.

Mijn leven Leef, geniet van het aardse en plezier maak. In verbinding met lieve mensen om mij heen, mijn familie, geliefde, vrienden en mensen onderweg. In verbinding met de natuur.

Dan ontvouwd een missie zich als een natuurlijk proces, een avontuur een ontdekkingsreis. Ja de reis van je leven, de reis terug naar ware jezelf. Je ware zelf die je nu al bent. Alles is al in jou aanwezig, nu op dit moment.

Maar nu terug naar mijn missie, mijn levensdoel. Ik geloof erin dat ik de verbinding mag zijn tussen het spirituele en het ‘aardse’ Leven. Spiritualiteit en het Leven, samen één.

Samen in verbinding, waarbij ik een doorgeefkanaal mag zijn van de universele helende energie en woorden. Tijdens coaching- en Reikisessies, bij het schrijven van teksten, gedichten, persoonlijke boodschappen en een In memoriam.

Energie en woorden worden via mij doorgegeven. Afgestemd op de ziel van de ander. Op de energie op dat moment, waarbij de boodschap voor die persoon wordt doorgegeven door begeleiders, gidsen en helpers (engelen). Woorden die op dat moment geschreven en gezegd mogen worden.

Mensen ondersteunen in hun bewustwordingsproces en persoonlijke ontwikkeling. Mensen inspireren om hun innerlijke kracht (weer)
te voelen en te (her) ontdekken. Ze helpen bij het herinneren en ontdekken van hun ware essentie. Licht en Liefde.

ZIJN met jezelf en jezelf ZIJN.
Weer durven vertrouwen op het leven.
Je eigen innerlijke kompas en je hogere zelf.

Om zo vanuit VRIJHEID en PLEZIER te kunnen LEVEN.

Dat de energie jouw zelfhelende vermogen mag activeren. Dat ene stukje tekst of die ene zin jou mag (aan)raken, bewustmaken, inspireren, steunen en kracht geven. Je bewust mag maken van jezelf.

Het ‘In Memoriam’, een levensverhaal schrijven ter nagedachtenis van een dierbare. Een waardevolle blijvende herinnering die troost en verzachting kan brengen.

Dankjewel voor je vertrouwen in mij. Dankjewel dat ik dit mag doen. Dankjewel dat ik je mag ontmoeten. Ik zie, voel en hoor je.

Liefs Leijbra