Mijn missie….

Mijn doel in mijn leven, dat waarvoor ik hier op aarde ben.
Doel in de zin van voldoening, zingeving en vormgeven van mijn levenspad.
Dat wat ik hier kom doen, dat waarvoor ik hier dienstbaar mag zijn.

Een missie is voor mij geen doel op zich, iets dat ik ‘moet’ bereiken. Maar voelt als een pad, een weg dat zich mag ontwikkelen. Iets dat als vanzelf ontstaat, wanneer ik doe wat ik leuk vind, doe wat mij blij maakt, mijn talenten gebruik en dat doe wat voldoening geeft.

Waarbij ik mijn leven Leef, geniet van het aardse en plezier maak. In verbinding met lieve mensen om mij heen, mijn familie, geliefde, vrienden en mensen onderweg. In verbinding met de natuur.

Het is een natuurlijk proces, een avontuur een ontdekkingsreis. Ja de reis van je leven, leven vanuit je hart.

Maar nu terug naar mijn missie, mijn levensdoel. Ik geloof erin dat ik de verbinding mag zijn tussen het spirituele en het ‘aardse’ Leven. Spiritualiteit en het Leven, samen één.

Samen in verbinding, waarbij ik een doorgeefkanaal mag zijn van de universele helende energie en woorden. Tijdens coaching- en Reikisessies, bij het schrijven van helende gedichten en teksten.

Energie en woorden worden via mij doorgegeven. Afgestemd op de ziel van de ander. Op de energie op dat moment. Woorden die op dat moment geschreven en gezegd mogen worden.

Mensen helpen om zichzelf (weer) te leren kennen, ze weer leren voelen wat ze voelen en willen.

ZIJN met jezelf en jezelf ZIJN.
Weer durven vertrouwen op het leven.
Weer leren luisteren naar je hart.

Om zo vanuit VRIJHEID en PLEZIER te kunnen LEVEN.

Dat de energie jouw zelfhelende vermogen mag activeren. Dat ene stukje tekst of die ene zin jou mag (aan)raken, bewustmaken, inspireren, steunen en kracht geven. Je bewust mag maken van jezelf.

Dankjewel voor je vertrouwen in mij. Dankjewel dat ik dit mag doen. Dankjewel dat ik je mag ontmoeten. Ik zie, voel en hoor je.

Liefs Leijbra