Mijn Reiki ervaring

In 2014 kwam ik bij een Reiki behandelaar terecht, ik voelde mij al jaren niet fijn, somber en ongelukkig. Had last van spanning en onrust in mijn lichaam. Een pijnlijk en stijf lichaam. Ik kreeg een aantal Reiki behandelingen en dit hielp mij. Ik ging mij beter voelen, ervaarde meer rust en ontspanning. Mijn Reiki behandelaar zei, je kunt dit ook zelf leren en je Reiki I halen.

Dat deed ik en wat een bijzondere ervaring. Ja ik vond het heel spannend en was erg benieuwd en best een beetje zenuwachtig over wat er ging gebeuren. Tijdens het activeren van de Reiki zat ik met gesloten ogen en ik gaf mij over en onderging het. Het voelde bijzonder en magisch toen de activatie klaar was. Het was als een soort klik in mijn systeem, alsof ik werd teruggezet in mijn lichaam en er een luik openging, een gevoel van thuiskomen. Tranen liepen over mijn wangen het was alsof ik mezelf weer voelde. Ja ik kon mezelf weer écht gaan voelen.

Mijn (Reiki) energie kon weer doorstromen. Ik begon mijzelf dagelijks te behandelen, mijn zelfhelende vermogen te stimuleren. Mijn verwerking kon écht beginnen. Want JA dat was de reden dat ik vastliep, mij zo verdrietig en moe voelde, ongelukkig met mijzelf en mijn leven. Mijn leven dat onrustig en zwaar voelde. MIJN EMMER WAS VOL.

Mijn lichaam en geest waren moe en zaten vol met emoties, gedachten en gevoelens. Onverwerkte emoties en gevoelens door ervaringen en gebeurtenissen in mijn leven (jeugd). Reiki heeft geholpen om deze onverwerkte emoties los te laten komen en te verwerken. Reiki helpt mij in mijn leven. Reiki heeft invloed op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Ik voel mij dankbaar voor mijn kwaliteiten, mijn helderzien, helderweten, heldervoelen en helderhoren. Ik heb geleerd hoe ik met mijn gave kan werken en ontwikkel hierin nog elke dag verder door.

Reiki is het beste cadeau ooit aan mezelf gegeven en brengt mij elke keer weer terug bij mezelf. Het geeft rust, ontspanning en hersteld de balans in mijn lichaam en mijn geest. Ik geef het mijzelf dagelijks. Om mijn dag te beginnen en voor het slapen gaan. Het helpt mij wanneer ik een drukke dag heb (gehad) of er ingrijpende dingen zijn gebeurd. Het is gewoon fijn om te doen en voelt als een ontspannende massage.

Het is als dagelijks mijn tanden poetsen om mijn gebit schoon te houden. Reiki zorgt ervoor dat ik mijn lichaam en geest schoonhoud. Het is dagelijkse tijd/aandacht/verzorging voor mezelf. Voelen hoe het écht met me gaat en wat ik nodig hebt.

Reiki is als ademen, het is het leven dat door mij heen stroomt. Dankbaar dat het op mijn pad is gekomen en ik Reiki 1, 2 en 3 heb mogen halen, waarmee ik mensen kan helpen in mijn praktijk. Ze kan behandelen en helpen om hun eigen Reiki 1(, 2 of 3) te halen en ze leren hoe ze zichzelf kunnen helpen met Reiki. Reiki helpt om weer écht te kunnen leven.

Ik ben uit de sneltrein gestapt en gaan leren luisteren naar mijn hart, mijn eigen stem. Dat wat ik voel en écht wil. Ik voel en ervaar het leven weer écht en voel mij weer blij en gelukkig en kan omgaan met emoties, tegenslagen, lastige en ingrijpende situaties in mijn leven. Want ja deze horen bij het leven en komen op mijn pad om te leren en groeien in mezelf, in wie ik ben en ben geworden;