Mijn Reiki ervaring

In 2014 kwam ik bij een Reiki behandelaar terecht, ik voelde mij al jaren niet fijn, somber en ongelukkig. Had last van spanning en onrust in mijn lichaam. Een pijnlijk en stijf lichaam. Ik kreeg een aantal Reiki behandelingen en dit hielp mij. Ik ging mij beter voelen, ervaarde meer rust en ontspanning. Ik volgde de Reiki I cursus en ik kwam thuis.

Ik ging mijzelf behandelen, mijn gezin en mensen om mij heen. Werken met energie ik vond het magisch en mijn hart maakte een sprongetje. Voor het eerst in mijn leven voelde ik JA dit is wat ik wil doen. Ik wil mijn eigen praktijk, werken met energie.

2016 starten ik mijn praktijk, waarin ik Reikibehandelingen gaf. Tijdens het behandelen kreeg ik voor het eerst ook inzichten door over de clienten. van beelden en woorden. Mijn clienten voelde zich er fijn en prettig bij. Maar ik merkte ook dat alleen behandelen niet voldoende was en ging snel over op een combinatie met coaching erbij.

Ik begon mijzelf dagelijks te behandelen, mijn zelfhelende vermogen te stimuleren. Mijn verwerking kon écht beginnen. Want JA dat was de reden dat ik vastliep, mij zo verdrietig en moe voelde, ongelukkig met mijzelf en mijn leven. Mijn leven dat onrustig en zwaar voelde. MIJN EMMER WAS VOL.

Mijn lichaam en geest waren moe en zaten vol met emoties, gedachten en gevoelens. Onverwerkte emoties en gevoelens door ervaringen en gebeurtenissen in mijn leven (jeugd).

Reiki heeft geholpen om deze onverwerkte emoties los te laten komen en te verwerken. Reiki helpt mij in mijn leven en heeft invloed op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau.

Reiki is het beste cadeau ooit aan mezelf gegeven en brengt mij elke keer weer terug bij mezelf. Het geeft rust, ontspanning en hersteld de balans in mijn lichaam en mijn geest. Ik geef het mijzelf dagelijks. Om mijn dag te beginnen en voor het slapen gaan. Het helpt mij wanneer ik een drukke dag heb (gehad) of er ingrijpende dingen zijn gebeurd. Het is fijn om te doen en voelt als een ontspannende massage.

Het is als dagelijks mijn tanden poetsen om mijn gebit schoon te houden. Reiki zorgt ervoor dat ik mijn lichaam en geest schoonhoud. Het is dagelijkse tijd/aandacht/verzorging voor mezelf, daar waar ik zo naar verlangde, tijd en ruimte voor mezelf. Voelen hoe het écht met me gaat en wat ik nodig hebt.

Reiki is als ademen, het is het leven dat door mij heen stroomt. Dankbaar dat het op mijn pad is gekomen en ik Reiki 1, 2 en 3 heb mogen halen, waarmee ik mensen ondersteun en begeleid in mijn praktijk. Ze kan behandelen met Reiki en inwijden voor hun eigen Reiki 1 (2 of 3) en ze begeleiden op hun pad en hoe ze zichzelf kunnen Reiki geven. Reiki helpt om weer écht te kunnen leven.

Reiki heeft mij bewust gemaakt van mijn leven en ik ben uit de sneltrein gestapt, gaan luisteren naar mijn hart, mijn eigen stem. Dat wat ik voel en écht wil. Ik voel en ervaar het leven weer écht. Reiki heeft geholpen omgaan het het leven, onverwerkte emoties alsnog te voelen en verwerken, waardoor ik weer blijdschap en geluk ervaar en kan omgaan met emoties, tegenslagen, lastige en ingrijpende situaties in mijn leven. Want ja deze horen bij het leven en komen op mijn pad om te leren en groeien in mezelf, in wie ik ben en ben geworden;