Laat je licht schijnen

Lieve bewuste vrouw!!

Je bent hier niet voor niets en je hebt een missie. Je hebt gekozen voor het pad van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Je bent je bewust van jezelf en de kracht van je gevoeligheid. Misschien heb je al een praktijk of loop je met de gedachten om deze te starten.
Je wilt graag iets bijdragen en betekenen voor de wereld en de mensen om je heen.

Je bent je bewust van hoe belangrijk het voor jou en je kinderen is om jouw innerlijk werk te doen. Je onderzoekt regelmatig je binnen wereld. Emoties en gevoelens geef je de ruimte en er komt elke keer een laag vrij. Elke keer weer een stukje dieper in jezelf zakken. Groeien in bewustzijn van wie je werkelijk bent.

Je bent je bewust van jezelf. Je bent je bewust van wat je voelt en ervaart. Je emoties en gevoelens kunnen soms alle kanten op schieten. Je lichaam kan onrustig en gespannen voelen. Je helpt jezelf met ademoefeningen, yoga en gezonde voeding. Ze helpen je wel. En met regelmaat doe je een ademsessie, een cacaoceremonie of een retraite. Ja je kunt er soms zo naar verlangen. Even echt in de rust en ontspanning.

Als je daar bent geweest voel je je weer wat lichter. Je hebt weer wat tranen kunnen laten stromen en voldaan ga je terug naar huis. Toch loop je regelmatig tegen blokkades aan, waar je niet doorheen lijkt te komen. Ze blijven als een boemerang terugkomen. Of je voelt jezelf vaststaan en komt niet in beweging. Het kan soms zo zwaar en moeizaam voelen. Alsof je wordt tegengehouden.

Het frustreert je en je vraagt je af wat je niet goed doet? Wat zie je over het hoofd? Waarom komt dat thema weer terug? Het lijkt alsof het elke keer een cirkel is die zich blijft herhalen.
Je wilt zo graag je zielsmissie leven. Je licht hier op aarde schijnen. Maar het voelt alsof je elke keer wordt teruggetrokken. Alsof iets of iemand je overneemt. Alsof het niet écht kan of mag.

Je voelt je onzeker over jezelf. Is dit wel écht de bedoeling wat ik hier kom doen. Kan ik niet beter iets anders gaan doen. Iets eenvoudigs. Iets simpels. Iets wat iedereen begrijpt. Je voelt je maar een rare en vreemde eend in de bijt. Was ik maar gewoon net als ieder ander.

Ja het zwarte schaap van de familie. Je herkent het vast. Anders dan anderen. Te gevoelig, te veel, te bijzonder, te raar. Ach lieve, lieve jij. Lieve, lieve Ziel je bent zo nodig hier.

De wereld wacht op jou. Het leven nodigt je uit om dieper in jezelf te geloven. Je mag écht geloven dat je goed bent zoals je bent. Geloven in de grootsheid in jezelf. Jouw licht en liefde naar buiten stralen in plaats van je terug te trekken vanuit angst.

Maar voel tevens alle zachtheid voor jezelf, want het is logisch dat je je zo voelt. Het is logisch dat patronen zich blijven herhalen. Gevoelens van angst en onzekerheid. Een diep gevoel van afgewezen en afgestraft worden. Het gevoel hebben dat je er niet mag zijn. Het zijn bevroren zielsdelen in jou. Van jouw ziel, vanuit voorgaande levens en van jou als kind vanuit je jeugd en van je ouders en voorouders van de velen generaties voor jou. Deze zielsdelen zitten vast in jouw energielichaam.

Je voelt dit als het onrustige gevoel in je lichaam en het gevoel dat je vaststaat. Emoties en gevoelens in jezelf ervaren die je niet kunt plaatsen en waar je geen grip op kunt krijgen. Je ziel herinnert de aarde als onveilig door eerdere ervaringen in voorgaande levens. Ervaringen van onderdrukking, verstoting, verbranding en andere gruwelijke ervaringen.

Ervaringen vanuit voorgaande levens overlappen elkaar met jouw ervaringen in dit leven als kind. Met als doel om dat te helen waar nog angst, pijn, verdriet, boosheid en onzekerheid ligt opgeslagen. In jouw als ziel en in het kind in jou.

Voelen dat je in cirkels blijft herhalen. Gedachten en gedragspatronen die je maar niet kunt doorbreken. Dit is overgenomen energie van uit het familiesysteem. Je reageert eigenlijk vanuit de energie van een ander. Familiekarma loopt door jouw DNA en door dat van jouw kinderen. De thema’s komen overeen met die van jou en de energieën zijn met elkaar verweven als een spinnenweb.

Je bent eigenlijk aan het verwerken van alle generaties voor jou. Daarom voelt het zo zwaar en moeizaam en blijft het zich herhalen. Het is niet de bedoeling dat je deze verantwoording van hun draagt. Het is niet de bedoeling dat je dit voor hun verwerkt. Het is niet van jou en eigenlijk te zwaar. Tevens verlangt hun ziel om hun eigen delen te dragen en te verwerken. Dat is het lot van iedere ziel, het zijn hun ervaringen en de lessen leren in het leven, ieder met een eigen zielsopdracht.

Ik kwam hierachter tijdens mijn eigen innerlijke reis en bij mijn cliënten in mijn praktijk. Mijn gave mochten verder ontwikkelen om hier inzicht in te krijgen en met mijn gave kan ik dit bij mijn cliënten bevrijden. Bevroren ziels/kindsdelen van ouders en voorouders die vrij mogen komen en terug kunnen gaan naar de ziel waar ze vandaan komen. De zielen zijn dankbaar wanneer energie wordt teruggegeven.

Om deze energie terug te geven zijn er mantra meditaties ontstaan. Deze helpen bij het teruggeven van de overgenomen energie van gedachten, gedrag, gevoelens en emoties en het terugnemen van jouw eigen zielsdelen en zielskracht. Het luisteren hiernaar stopt het in cirkels blijven herhalen en maakt dat je in staat bent om daadwerkelijk je eigen emoties, gevoelens en verleden te verwerken.

Zodat je écht jouw licht naar buiten kunt brengen.
Het universum voor je kunt laten werken. Je je kunt laten begeleiden en steunen en vol overgave en vertrouwen in het leven kunt staan. Om jouw zielsmissie hier te leven en met jouw licht en liefde bij te dragen aan de nieuwe wereld.

Wil jij dat?
Wil je jouw licht laten schijnen en je zielsmissie leven?

Dan is dit traject voor jou!
5 maanden reizen we samen.
Ik begeleid en ondersteun je in het proces in jezelf.
Om écht jouw zielsmissie te gaan leven.

Ik werk op het energetische lichaam. Het lichaam dat je niet ziet, maar wel voelt in jezelf. Je emoties en gevoelens liggen hier opgeslagen. Ik kan de energie in dit energielichaam lezen en deze wordt bij mij vertaald in woorden, beelden, gevoelens en emoties. Ik kan helpen dat wat blokkeert vrij te maken, zodat je in staat bent om gevoelens in jezelf te kunnen herkennen, erkennen, voelen en verwerken. Er zal weer ontspanning komen in jou, zodat je op een andere manier gaat reageren. Er écht iets zal veranderen.

Het is tijd voor jou. Tijd om jouw licht te laten zien!
We hebben elke maand een healing- en coachingssessie op afstand (60 – 90 minuten) en je ontvangt een mantra meditatie om energie vanuit het familiesysteem terug te geven.

We maken deze reis samen en hebben om de week een belmoment van 15 minuten om te horen hoe het gaat. Te delen waar je tegenaan loopt. Nieuwe inzichten te krijgen. Veranderingen door te maken en patronen te kunnen doorbreken. Ik zal naast je staan, achter je en soms voor je om je een spiegel voor te houden. Ik zal je aanmoedigen en steunen. Ik zal je herinneren aan je stappen. Je begeleiden en steunen daar waar nodig is. Écht je staat er niet alleen voor!

DIT TRAJECT VRAAGT VAN JOU
* Om tijd voor jezelf te maken.
* Eerlijk naar jezelf te kijken.
* Nieuwsgierig en open te zijn.
* Je te openen voor wat je vroeger hebt gevoeld en ervaren.
* Tijd om naar binnen te keren.
* Zelfreflectie.
* Bereidheid om het anders te doen.
* Luisteren naar mantra meditaties, waarin ik je begeleid met mijn stem om energie vanuit het familiesysteem terug te geven.

INVESTERING IN JEZELF

    888,00 euro in één keer of betaling in termijnen

Ik realiseer mij dat dit als een heel bedrag kan voelen en juist nu je de keus hebt gemaakt om voor jezelf te gaan werken in je eigen praktijk.

Weet dat je geholpen zult worden en hulp kunt vragen om je heen om hier in gesteund te worden. Kijk naar wat er mogelijk kan zijn. Maak het bespreekbaar met de mensen om je heen. Er kan vaak meer dan je denkt.

Realiseer je dat juist dit traject jou vooruit zal brengen in jouw praktijk. Je kunt voor jezelf gaan staan en cliënten zullen naar je toekomen, omdat je patronen doorbreekt.

Je gaat anders staan in jouw praktijk. Door mijn kennis en ervaring in mijn eigen praktijk en werken met energie (10 jaar) weet ik de weg en begeleid ik je ook hierbij.

Wat is zinvol en wat niet. Welke stappen zijn belangrijk. Hoe maak je jezelf zichtbaar voor jouw cliënten. Wie is jouw zielscliënt? Met wie werk je het liefst samen? Ik weet dat je het liefste iedereen wilt helpen, maar weet dat juist als je kiest voor jouw cliënt dat het energetisch gaat stromen.

Financiële onzekerheid. Nog niet voldoende inkomsten hebben.
Ik ken het gevoel van financieel in het diepe springen (na mijn scheiding) angst voelen of ik het wel zou redden. Niet overzien hoe ik het allemaal zou moeten betalen.

Maar ik heb ook mogen ervaren dat geloven en vertrouwen dat het goed komt helpt. Durven geloven en vertrouwen dat het universum er voor je is. Ze je begeleiden en ondersteunen. De juiste cliënten op je pad sturen. Geloven dat er hulp voor jou is. Kwetsbaar durven zijn naar mensen om je heen, hulp vragen wanneer je financiële steun nodig hebt. Het is aan jou en ik voel respect en compassie voor elke keus die jij maakt.

De betaling van het traject zal via een betaalverzoek gaan.

Wanneer een afspraak niet door kan gaan
Wees je bewust van het belang van dit traject en het belang van de regelmaat in onze belafspraken en sessies. Uiteraard hebben we ook te maken met de schoolvakanties en samen kijken we wat wenselijk is op dat moment van het traject.

Natuurlijk kan het voorkomen dat je de afspraak wilt afzeggen of verplaatsen. De afspraak graag minimaal 48 uur van tevoren afzeggen en we zullen een nieuwe afspraak maken.

Indien je niet tijdig afzegt, zal er een nieuwe sessie worden ingepland en deze zal extra in rekening worden gebracht. Uiteraard rekening houdend met menselijke situaties. Zoals ziekte of onvoorziene omstandigheden. En ja we kunnen wel eens een afspraak vergeten.

Misschien hebt je na het lezen nog vragen, stuur een berichtje via whatsapp naar 06-58851088. Natuurlijk kunnen we altijd even bellen.

Of stuur een mailtje naar info@praktijk-upendi.nl

Ik zal contact met je opnemen.
Liefs Leijbra