Wat is een healing?

Een healing geeft je ondersteuning in een periode, waarin het even als veel voelt. Je bent je bewust van dat wat er in je leven speelt. Misschien zijn er veel veranderingen in je leven, ga je door een lastige periode heen, heb je te maken met rouw of verlies.

Of voelt het alsof je vaststaat, lukt het je niet om erdoorheen te komen. Iets in jezelf dat je tegenhoudt of een patroon in je blijft herhalen.

Tijdens de healing, voel en zie ik wat maakt dat je voelt dat je wordt tegengehouden of je voelt alsof je vastzit. Innerlijk (bevroren) kindsdelen, overgenomen energie van ouders en/of voorouders of vorige levens.

De vastzittende energie wordt in beweging gebracht, blokkades kunnen loskomen en helpt je een stapje verder op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. Een Healing is een krachtige ondersteuning op momenten dat je verlangen voelt naar steun, een duwtje in de rug, iemand die je even draagt of een stapje vooruit helpt.

Op jouw pad van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling.
Bewust worden van jezelf, je emoties en gevoelens, je gedrag, je woorden, je gedachten en overtuigingen. Waarom doe je wat je doet en voel je wat je voelt? Inzicht hierin krijgen helpt je om tot de diepere onderliggende kern/oorzaak van fysieke en mentale klachten te komen.

Je zal voelen dat je energie verandert, je je anders voelt en reageert. Misschien valt er ineens een kwartje, zie je welke stap je kunt en wilt zetten. Of komen er onverwerkte emoties vrij. Slaap je dieper en geeft het je rust en ontspanning.

Na een behandeling wordt er van alles in het lichaam in beweging gebracht, het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt geactiveerd. Je (energetisch)lichaam en geest zijn aan het verwerken en herstellen, waardoor afvalstoffen vrijkomen. Rust en extra water drinken helpen om de afvalstoffen af te voeren.

WIL JIJ EEN HEALING ERVAREN EN ERVAREN HOE IK WERK?

Heb je vragen of wil je een afspraak maken, stuur een e-mail naar info@praktijk-upendi.nl
Of een berichtje via Whatsapp naar 06-58851088

Tarief
1 losse Healing sessie op afstand (45 – 60 minuten)
77,00 euro

Betaling gaat via een betaalverzoek.