Reiki behandeling

In het verleden gaf ik alleen reiki behandelingen en cliënten voelde zich beter en hun fysieke klachten verdwenen. Deze klachten kwamen echter terug, omdat de oorzaak niet werd aangepakt en daarom ben ik Reiki gaan combineren met coaching. Reiki werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en is een krachtige ondersteuning tijdens het coaching traject, waarbij de gesprekken je brengen tot de diepere onderliggende kern wat de fysieke klacht veroorzaakt, je krijgt inzicht(en) in je gedrag, (onverwerkte) emoties, gevoelens en gedachten. Waarom doe je wat je doet en voel je wat je voelt.

Bij de behandeling lig je gekleed op een behandeltafel, het dragen van soepele kleding kan prettig zijn voor jezelf.
Na een behandeling wordt er veel in het lichaam in gang gezet en deze zoekt naar een nieuwe balans.
Je lichaam en geest zijn aan het verwerken en herstellen, waardoor afvalstoffen vrijkomen en als reactie kun je je moe voelen. Rust en extra water drinken helpen om de afvalstoffen af te voeren.
Na twee a drie dagen zal de vermoeidheid wegtrekken.

Een Reiki behandeling helpt om beter in je vel te komen. Je energie zal toenemen en het helpt je bij het loskomen en verwerken van emoties. Het geeft je rust en ontspanning en helpt je weer positief te kijken naar jezelf en het leven.

Cliënten ervaren de behandeling als zeer ontspannend en verschillend voelen en ervaren ze tintelingen, warmte en energie stromen in hun lichaam. Reiki is echt iets om zelf te ervaren om te weten wat het doet.

KENNISMAKEN EN REIKI ERVAREN
Wil graag eerst kennismaken met mij én Reiki dan kunnen we 4 behandelingen inplannen om te ervaren wat Reiki voor je doet.
Het zal je rust en ontspanning geven, maar weet wel dat alleen Reiki niet voldoende is voor échte verandering, maar zeker een mooie eerste stap naar verandering.

Tarief
4 Reiki behandelingen à 1 – 1,5 uur
350 euro totaal.

Heb je vragen of wil je je eerste afspraak maken, stuur een e-mail naar info@praktijk-upendi.nl
Of een berichtje via Whatsapp naar 06-58851088