Reiki afstandsbehandelingen

Reiki werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau en is een krachtige ondersteuning tijdens jouw pad van bewustwording.

Bewust worden van jezelf, je emoties en gevoelens, je gedrag, je woorden, je gedachten en overtuigingen. Waarom doe je wat je doet en voel je wat je voelt? Inzicht hierin krijgen helpt je om tot de diepere onderliggende kern/oorzaak van fysieke en mentale klachten te komen.

Een Reiki afstandsbehandeling (healing) helpt jou, om dat wat op dit moment stagneert in je energie in beweging te brengen. Je zal voelen dat je energie verandert, je je anders voelt en reageert. Misschien valt er ineens een kwartje, zie je welke stap je kunt en wilt zetten. Of komen er ineens, nog onverwerkte emoties vrij. Slaap je dieper en geeft het je rust en ontspanning.

De behandelingen werken ondersteunend voor je op jouw pad van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Op momenten dat je verlangen voelt naar steun, ondersteuning, een duwtje in de rug, iemand die je even draagt of een stapje vooruit helpt.

Na een behandeling wordt er van alles in het lichaam in beweging gebracht, het zelfhelende vermogen van het lichaam wordt hierbij geactiveerd. Je lichaam en geest zijn aan het verwerken en herstellen, waardoor afvalstoffen vrijkomen en als reactie kun je je moe voelen. Rust en extra water drinken helpen om de afvalstoffen af te voeren.
Na twee a drie dagen zal de vermoeidheid wegtrekken.

Cliënten ervaren de behandeling als zeer ontspannend en verschillend voelen en ervaren ze tintelingen, warmte en energie stromen in hun lichaam. Reiki is echt iets om zelf te ervaren om te weten wat het doet.

KENNISMAKEN MET MIJ EN REIKI
Wil je kennismaken met mij én Reiki dan kunnen we 5 behandelingen inplannen om te ervaren wat het voor je doet.

Het zal je rust en ontspanning geven, maar weet wel dat deze 5 Reiki behandelingen niet voldoende zijn voor échte verandering, maar zeker een mooie eerste stap naar verandering.

Tarief
5 afstandsbehandelingen à 30 – 45 minuten
222,00 euro totaal.

Je kunt er na deze 5 behandelingen voor kiezen om de cursus Reiki 1 te volgen. In de cursus zal je Reiki kanaal verder worden geopend, waardoor je energie beter kan doorstromen en je leert hoe je jezelf én anderen kunt behandelen met Reiki. Reiki heeft mijn leven veranderd en verrijkt, lees hier mijn Reiki ervaring.

Heb je vragen of wil je je eerste afspraak maken, stuur een e-mail naar info@praktijk-upendi.nl
Of een berichtje via Whatsapp naar 06-58851088