Reiki behandeling

Bij een Reiki behandeling lig je op een behandeltafel. Het dragen van makkelijk zittende, soepele kleding is prettig voor jezelf.

Een behandeling werkt op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau. De Reiki energie wordt via mij doorgegeven, ik ga met mijn handen je chakra’s langs. Dit brengt jouw energie (weer) in beweging, waardoor blokkades vrij kunnen komen en het zelfhelende vermogen van je lichaam wordt geactiveerd.

Cliënten ervaren de behandeling als ontspannend. Ze voelen tintelingen, warmte en energie stromen in hun lichaam. Er kunnen tijdens en na de behandeling emoties vrijkomen.

Na een behandeling wordt er veel in het lichaam in gang gezet en het zoekt naar een nieuwe balans.
Je lichaam en geest zijn aan het verwerken en aan het herstellen. Door afvalstoffen die vrijkomen kan je lichaam moe aanvoelen. Rust en extra water drinken helpen deze af te voeren.
Na twee a drie dagen zal de vermoeidheid wegtrekken.

Hoe goed de chakra’s werken bepaalt hoe goed je in je vel zit, hoe energiek je je voelt, of je last hebt van fysieke of mentale klachten, hoe je in contact bent met andere mensen, hoeveel innerlijke rust je ervaart en hoe je bewustzijn is ontwikkeld.

Een Reiki behandeling helpt om beter in je vel te komen. Je energie zal toenemen en het helpt je om je emoties te verwerken en beter met je emoties om te gaan. Waardoor je meer energie, rust en ontspanning kunt ervaren. Het helpt je weer positief te kijken naar jezelf en het leven.

Reiki is een krachtige ondersteuning in combinatie met coaching gesprekken. Tijdens deze gesprekken kun je inzichten krijgen in je gedrag, emoties, gevoelens en gedachten. Waarom doe je wat je doet en voel je wat je voelt.

Het kan ook zonder klachten fijn zijn om een reikibehandeling te ontvangen. Net als bij een massage geeft een Reiki behandeling een diepe ontspanning. Je kunt ervoor kiezen om een Reiki behandeling preventief om de zoveel weken te ontvangen. Een cadeautje voor jezelf, als liefdevolle zelfzorg.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken om een Reiki behandeling te ervaren, voel je vrij om een bericht te sturen naar info@praktijk-upendi.nl

Liefs Leijbra