Schrijven

Het is ineens ontstaan en dan te bedenken dat schrijven niet mijn “ding” was. Goed lezen en schrijven kon ik nog niet. Door mijn kinderen heb ik opnieuw mogen leren lezen. Met tranen over mijn wangen las ik hun eerste kinderboekjes voor. Ik kon het niet, dacht ik. Ik mocht het opnieuw leren, in mijn eigen tempo en op mijn eigen manier. Meters maken en vertrouwen krijgen in mezelf.

Mijn vertrouwen mocht nog verder groeien toen het schrijven zich begon te ontwikkelen. Er volgde veel, heel veel mooie teksten en helende gedichten.

Taal was voor mij hogere wiskunde. En ja, soms nog steeds.
Maar zoals ik zelf altijd zeg, het gaat om de boodschap die ik overbreng. Vergeef mij voor een taalfout, een ‘fout’ geschreven woord, een d of een t die ‘verkeerd’ staat. Ik ontwikkel, groei en leer elke dag.

Dat de boodschap bij je mag binnenkomen. De helende gedichten iets bij je mogen (aan)raken, ze iets met je doen. Dat dat ene woord, die ene zin iets bij je in beweging mag brengen.

Het schrijven én delen van een persoonlijk gedicht, het blijft elke keer weer bijzonder. Schrijven op de energie van iemand anders, afgestemd op de ziel. Verbonden met een grote energie, een verbinding die ik voel, woorden die ik hoor en beelden die ik zie.

Sta je op een punt in je leven dat je het even niet weet. Of heb je een vraag over een bepaald thema of situatie waar je inzit. Een persoonlijke boodschap. helpt jou op het punt waar je nu staat. Geeft je inzichten, kracht en steun. Kan je ontroeren en raken. Tijdens een reading (op afstand) stem ik kan mij op jou af, voel, hoor en zie wat je op dit moment nodig hebt. De boodschap is afgestemd op het heden en persoonlijk voor jou geschreven.

Voel je behoefte aan steun en inzichten vraag een persoonlijke boodschap aan. Stuur een mail naar

Liefs Leijbra