Werkwijze en tarieven

OP DIT MOMENT NEEM IK HELAAS GEEN NIEUWE KLANTEN AAN

Werkwijze

Na ons eerste contact bespreken we samen wat je klachten zijn en wat je hulpvraag is. Vervolgens maken we een plan over het behandeltraject.

Een sessie bestaat (bijna) altijd uit een (coaching)gesprek en een energetische behandeling.

Na de 1e sessie wordt er veel in gang gezet in het lichaam en het zoekt naar een nieuwe balans. Om dit proces zo goed mogelijk te ondersteunen is het raadzaam om de 2e en 3e sessie met een week ertussen in te plannen en vervolgens de 4e na 2 weken en de 5e sessie na 3 a 4 weken.

Omdat dit traject voor iedereen anders is, evalueren we elke keer hoe het gaat en bekijken we samen wat nodig is en wanneer we de vervolgsessies plannen.

Sessie (coaching)gesprek en energetische behandeling duurt gemiddeld 1,5 à 2 uur, afhankelijk van de duur van het (coaching)gesprek. De energetische behandeling duurt gemiddeld een uur.

Ik vind het belangrijk dat je kunt delen en bespreken wat er op dat moment speelt. Ik neem mijn tijd voor je en plan geen klanten strak na elkaar.

Nazorg (15 minuten)
Tijdens de dagen na een behandeling heb ik altijd even contact (via Whatsapp of telefonisch) om te horen hoe het gaat. Dit contact, zn 10 a 15 minuten zal niet in rekening worden gebracht.

Omdat er veel in gang gezet wordt na een behandeling kan het zijn dat er emoties of gevoelens loskomen. Wanneer je toch nog meer vragen hebt of wilt bespreken kunnen we hier de tijd voor nemen en een telefonischconsult inplannen.

Ik vind het belangrijk dat je weet dat je mij altijd mag bellen of een berichtje kunt sturen als je iets wilt bespreken of delen.

Tarieven

15 minuten 12,50 euro
30 minuten 25,- euro
1 uur 50,- euro
1,5 uur 75,- euro
2 uur 100,- euro etc.

Betaling gaat via een betaalverzoek, wanneer je wilt kan ik de factuur nasturen per mail. Sessies worden helaas niet vergoed door het ziekenfonds.

Bij annulering
De afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Indien je niet tijdig annuleert of de afspraak vergeten bent, zal de volledige sessie (1,5 uur) in rekening worden gebracht.

Mocht er sprake zijn van onmacht – wanneer je plotseling ziek bent, of een ziek kind thuis hebt, met autopech staat of dat soort zaken – dan zal ik de helft in rekening brengen.