Werkwijze en tarieven praktijk

Werkwijze i.v.m. coronavirus (coaching)gesprek en energetische behandeling op afstand

Op dit moment werk ik op afstand. We hebben contact via skype of telefonisch, voor het (coaching)gesprek. Daarna kun je gaan liggen op een rustige plek, in bed, op de bank of op een matje op de grond. Het kan prettig zijn om een deken over je heen te leggen.

Werkwijze in de praktijk

Na ons eerste contact bespreken we samen wat je klachten zijn en/of wat je hulpvraag is. Vervolgens maken we een plan over het behandeltraject. Na de 1e sessie, (coaching)gesprek en behandeling wordt er veel in gang gezet in het lichaam en het zoekt naar een nieuwe balans. Om dit proces zo goed mogelijk te ondersteunen is het raadzaam om de 2e sessie (coaching)gesprek en behandeling na één week in te plannen en vervolgens de 3e sessie (coaching)gesprek en behandeling na 2 weken en de 4e sessie (coaching)gesprek en behandeling na 3 a 4 weken.

Omdat dit traject voor iedereen anders is, evalueren we elke keer hoe het gaat en bekijken we samen wanneer we de vervolgsessies plannen.

Tarieven

1 uur 50,- euro
1,5 uur 75,- euro
2 uur 100,- euro etc.

Sessie (coaching)gesprek en energetische behandeling (gemiddeld 1,5 uur)
Bij 1,5 uur 75,- euro
Bij 2 uur 100,- euro etc.

Sessie energetische behandeling (1 uur)
Bij 1 uur 50,- euro
Bij 1,5 uur 75,- euro etc.

Sessie (40 minuten) energetische behandeling op afstand
45,- euro

Bij annulering
De afspraak dient minimaal 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Indien je niet tijdig annuleert of de afspraak vergeten bent, zal de volledige sessie in rekening worden gebracht. Mocht er sprake zijn van onmacht – wanneer je plotseling ziek bent, of een ziek kind thuis hebt, met autopech staat of dat soort zaken – dan zal ik de helft in rekening brengen.