Over healing

Als ‘healer’ help ik de energie in jou (weer) in beweging te brengen. Ik ben hierbij een doorgeefkanaal voor de Reiki energie. Een Reiki behandeling en de Cursus Reiki 1 helpt het zelfhelende vermogen van jouw lichaam te activeren en blokkades vrijkomen. Healing werkt op zowel fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel niveau.

Mijn gave helpen verder te kijken en jou te begeleiden in de healing. Ik kijk en voel met je mee in je familiesysteem. Je innerlijke kind, je kleine lieve jij. Hoe heb jij iets ervaren of beleefd in je jongere jaren? Of zijn er delen die je met je meedraagt. Die je als kind hebt overgenomen. Sta je op de juiste plaats in het systeem.

Er kunnen delen zijn die jou nu stagneren in je leven. Vanuit je familiesysteem of voorgaande levens. Je kunt een last met je meedragen, boosheid, verdriet, zwaarte of vermoeidheid voelen die je niet weet te verklaren. Of misschien voel je je tegengehouden, lukt het je niet om iets neer te zetten of iets voor elkaar te krijgen.

Samen onderzoeken we waarom je voelt wat je voelt of doet wat je doet. Ik kijk en voel met je mee en geef woorden en beelden aan dat wat je van binnen voelt en waarom je doet wat je doet.

Voel je welkom lief mooi mens. Ben je klaar om de stap te zetten?

Is het tijd voor verandering?

Wil je vanuit je hart leven in plaats vanuit je hoofd.
Rust in jezelf voelen.
Je leven vol energie, passie, blijdschap en plezier ervaren.

Ik wandel met je mee, hou je hand vast en begeleid je.
Tijdens de reis van jouw leven.
De weg terug naar je ware zelf. Degene die je nu al bent.

Wil jij weten wie je bent of zijn wie je wilt zijn?
Voel je hulp en steun te kunnen gebruiken, Nu op dit moment?

Ik help je en ben er voor je.

Liefs Leijbra